Radio Bambi

Razveli se Anabela i Andrej Atijas!

Pevačica Anabela Bukva Atijas (44) i njen suprug, biznismen Andrej Atijas (33), nakon sedam godina zajedničkog života, odlučili su da stave tačku na svoj brak. Pojedini portali su preneli vest da je ovaj brak okončan zbog Andrejeve prevare, jer je navodno u Sarajevu u poslednjih nekoliko dana viđen sa novom devojkom, sa kojom je bio izuzetno prisan u izlascima.

Radi se o ‘Instagram zvezdi’ i fitnes instruktorki iz Sarajeva, Mini Mateljan. Ipak, iako su Mina i Andrej viđeni zajedno u noćnom provodu, a ona fotke objavila na društvenim mrežama, prevara nije razlog njegovog i Anabelinog razvoda.

-“Razveli smo se zvanično pre dve nedelje, ali već duži period mi ne živimo zajedno. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala. Ne može da bude prevara kada je čovek slobodan, mi nismo objavili na sva zvona da smo se razveli, zašto ja moram da delim svaki deo svoje intime? Želim da demantujem sve priče o prevari, on je slobodan čovek. Mi već duži period nismo zajedno, a od pre dve nedelje smo i zvanično razvedeni. Nije moglo dalje. Nismo uspeli. Borili smo se kao lavovi i odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na naš brak. Sada smo najbolji prijatelji. Blankica nam je najvažnija, a meni je samo važno da ona posle razvoda bude dobro”, – rekla je Anabela.

Više detalja njihovog razvoda Anabela ne želi da otkriva, dok Andrej trenutno uopšte ne želi da komunicira s novinarima.

U aprilu 2012. godine Anabela je započela vezu sa Andrejom, 26. decembra iste godine su se venčali, a 20. maja 2013. godine je rodila ćerku. Andrej je odabrao ime Blankica.

Anabeli je ovo bio drugi brak. Iako je to svima poznato, podsećamo da je pevačica bila u braku sa denserom Gagijem Đoganijem, sa kojim je dobila dve ćerke – Lunu i Ninu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!