Radio Bambi

Razveo se Bane Mojićević!

Dobar razvod uvek je bolji nego loš brak. To se potvrdilo i i kod Grandove zvezde Baneta Mojićevića (34). Posle sedam godina braka sa suprugom Milicom, na zajednički život stavjena je tačka.

-“Nisam se ženio da bih se razvodio. Nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kada s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije srećno, zadovoljno i ispunjeno”, – kaže Bane.

-“Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo”, – rekao je Bane.

Pevač kaže da razlog razvoda nije preljuba, nego da je došlo do gašenja ljubavi, zahlađenja odnosa, da su se udaljili jedno od drugoga i da su zbog toga odlučili da svako ode na svoju stranu.

Razveli su se sporazumno i oko toga nije bilo nikakvih problema.

-“Lako smo se dogovorili oko podele imovine i svega ostalog, sve smo zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje”, – zaključio je Mojićević.

Bane i Milica bili su u braku sedam godina i imaju dvoje dece, sina Radoša (7) i ćerku Mašu (5).

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!