Radio Bambi

Razvod je poraz na koji niko nije spreman!

Ana Sević iza sebe polako ostavlja turbulentan period u privatnom životu (razvod, nova ljubav, teška saobraćajka bivšeg supruga Darka Lazića). Tri godine je pauzirala od snimanja pesama, a u međuvremenu smo je gledali kao voditeljku muzičkog takmičenja ‘Neki novi klinci’ (Zvezdice Granda).

Nedavno se vratila na muzičku scenu i predstavila nešto sasvim novo, izdanje u kome nikada pre nismo videli ovu pevačicu. Anin novi singl ‘Delirijum’, je nešto sasvim drugačije od pesama koje smo navikli od nje.

Ana Sević je prvi put progovorila o tome kako je podnela rastanak sa Darkom i kako je to prihvatila njihova ćerkica Lorena.

-“Razvod i rastanak je sam po sebi uvek težak, prosto to je jedan poraz životni na koji niko nije spreman. Koliko god ste svesni da će se to desiti, onda kada do njega dođe teško je. Ne znaš kako će to da izgleda, završava se nešto za šta si mislio da će uvek trajati, to nisu lake stvari. Ja sam se zbog toga povukla iz medija i posvetila detetu i sebi, želela sam da mi živimo normalno. Sve je to sada prošlo i idemo u jednom lepom pravcu. Hvala Bogu, Darko se oporavlja. On još nije potpisao papire. Ne bih ulazila u te detalje zbog čega nije”, – kaže Ana.

-“Lorena je jako mala i Darko zapravo nikada nije bio tu. Njoj to nije bilo čudno, nekako je sve to bilo deo njenog života. On je vikendom radio, preko nedelje takođe nije bio sa nama, njoj to nije bila neka velika promena. Nastavila je da se viđa sa njim kad god je on poželeo da dete bude kod njega, kad god je poželeo da je čuje, čuo ju je, tako da mogu reći da se tu ništa nije promenilo. Lorena je upoznala Marinu (Darkova nova devojka i verenica). Darko i ja smo napravili odvojene puteve svako na svoju stranu, ali ono što je bitno jeste da naši novi partneri prihvate Lorenu. Što se mene tiče, drugačije ne bi ni moglo da bude”, – kategorična je Sevićeva.

Biznismen Danijel Nedeljković njena je nova ljubav.

-“Ja nisam izgubila veru u ljubav, niti bih dozvolila da me bilo ko udalji od nečega što je najlepše u životu. Ljubav je moj pokretač, ja volim da volim i volim da sam voljena. Volim da pored sebe imam pravog muškarca koji je moj i Lorenin oslonac. Danijel je taj. Polako idemo, što se tiče veridbe ili braka, o tom potom. Znam da se Andreana Čekić prijavila da mi bude kuma i naravno da bih pristala”, – kaže Ana kroz osmeh.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!