Radio Bambi

Sa 62 godine u drugom stanju!

Ona ima 62 godine i posle 16-ogodišnje menopauze ostala je u drugom stanju. Izvesna Dženi, koja se na društvenim mrežama potpisuje kao Jennys.reviews, opisuje svoju bebu kao “čudo”. Pošto je u pitanju gerijatrijska trudnoća, istinski se iznenadila i ona i njen partner koji ima 72 godine i prošao je vazektomiju.

Za samu Dženi saznanje da je trudna bilo je izuzetno veliko iznenađenje. Ovaj slučaj je zainteresovao mnoge i svakodnevno dobija pitanja vezana za trudnoću, kao i da li je podvezala jajnike.

-“Ne, moji jajnici nisu bili podvezani, ali moj muž je imao vazektomiju”, – objasnila je u jednom video-snimku.

Ima dva sina, a bebu ona i suprug smatraju čudom. Aktivna je na društvenim mrežama. Isticala je da kada je otkrila da je trudna, mnogi su govorili da je prestara, a njenom partneru su se divili. Dženi često na duhovit i sarkastičan način odgovara na pitanja pratilaca.

Termin za porođaj je 25. novembar, a neki od njenih pratilaca ne veruju da ima 62. godine, već smatraju da ona i partner ne govore istinu. Drugi pak hvale što će postati majka i govore joj “Starost nas ne definiše”.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!