Radio Bambi

Sada je najbitnije da sačuvamo zdravlje!

Kao i njegove mnogobrojne kolege tako i popularni pevač Saša Matić, usled pandemije korona virusa, napravio je pauzu sa nastupima i snimanjem pesama. Dok njegovi fanovi nisu srećni zbog toga, njegova porodica (supruga Anđelija i ćerke Aleksandra i Tara) jesu.

U dve decenije dugoj karijeri ovo je prvi put da ima ovoliko slobodnog vremena za sebe i porodicu.

Saša Matič nije imao nijedan skandal, među kolegama je veoma cenjen i poštovan, a publika širom regije i dijaspore ga neizmerno voli. Popularni pevač trenutno odmara i vreme provodi sa svojom porodicom.

-“Sada je najbitnije da sačuvamo svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih. Što se tiče pesama nekoliko njih je već snimljeno, a objaviću ih kada okolnosti to dozvole. Povodom 20 godina karijere planiram da publici poklonim koncerte u svim većim gradovima regiona. Najsrećniji sam kada izađem na scenu, kada je dobra atmosfera i ljudi pevaju moje pesme u glas. To je nešto što nas pevače, odnosno umetnike, jako usrećuje. Voleo bih da se to desi ali sve zavisi od toga kako će se razvijati sadašnja situacija”, – kaže Sale.

-“Ono što sam želeo sve ove godine, ostvario sam, na primer da odsviram beogradsku Arenu. U privatnom životu najlepši trenuci su mi rođenje ćerki Aleksandre i Tare i naravno venčanje sa mojom Anđelijom. Ne smem više ništa da želim jer se sve već obistinolo. Supruga i deca su se obradovale što ovaj period koristimo za uživanje u porodičnim aktivnostima za koje u prethodnom periodu nisam imao dovoljno vremena”, – rekao je Matić.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!