Radio Bambi

Sada je zvanično, razvode se JK i Duško Tošić!

Jelena Karleuša i Duško Tošić su prošli toliko bračnih kriza, da je čudo da su ovako dugo opstali kao bračni par. Fotografije i snimci navodnih Tošićevih avantura u Turskoj i Srbiji, ali i fotke i snimci o Karleušinim neverstvima, često su punile stranice portala i tablodia. Jedna od poslednjih informacija o krahu njihovog braka pojavila se početkom godine, kada se pisalo i o navodnom fizičkom obračunu supružnika.

Ono što je zvanično saopšteno tada je da nikakvog fizičkog obračuna i nasilja nije bilo, ali je Tošić zbog prijave koju je podnela Karleuša, ipak saslušan u policiji.

-“Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino je istina da smo se burno raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo”, – rekao je tada Tošić.

Taj poslednji incident očigledno je između njih stavio prepreku koju nisu uspeli ukloniti.

Jelena Karleuša je danas zvanično obavestila javnost da se razvodi od Tošića, a njenu pisanu poruku objavljenu na zvaničnom Instagramu prenosimo u celosti.

-“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehičko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navika, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, – piše u Karleušinoj objavi.

Tošić se povodom razvoda još uvek nije oglasio.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!