Radio Bambi

Sama i uplakana! (Video)

Nekadašnja Grandova zvezda Tanja Savić (34) od 2004. godine je prisutna na muzičkoj sceni. Upravo te godine je osvojila treće mesto u ‘Zvezdama Granda’ i postigla veliku popularnost. Dva puta je osvojila drugo i jednom četvrto mesto na Grand festivalu.

Doživljavala je i uspone i padove u karijeri, bila odsutna sa scene, pa se vraćala, u potrazi za dobrom pesmom. Od 2011. godine je u braku sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dobila dva sina – Đorđa i Maksima. Iako su živeli u Australiji, na Tanjih zahtev vratili su se nedavno u Srbiju, kako bi se ona posvetila karijeri.

Pažljivo je birala pesme za svoj 4. studijski album i jednu po jednu u kraćim vremenskim intervalima predstavljala svojoj publici.

Iako su komentari povodom ‘novog stila pevanja’ za koji se opredelila podeljeni, Tanja je odlučila da prati aktuelni muzički trend. Jednima se dopadaju nove pesme, a drugi smatraju da ovakve pesme njoj nisu potrebne, te da se treba vratiti svom prepoznatljivom stilu. Ipak, mora se primetiti, da je zahvaljujući ‘novom stilu’ Tanja Savić dobila i dosta nove publike.

Često se pisalo o tome da je Tanjin brak na staklenim nogama, te da je samo pitanje dana kada će pući. Pevačica nikada nije sa novinarima želela da priča o privatnom životu.

Ipak, da nešto nije kako treba, primetila je i ekipa emisije ‘Paparazzo lov’. Nakon što je sa suprugom otišla po sinove u privatnu školu, pa na večeru, Tanja je ispred zgrade u kojoj iznajmljuju stan, sedela i plakala.

Detaljnije u video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!