Radio Bambi

Saša i ja se nismo pokačili!

Pojedini mediji preneli su informaciju da je u “Grandovom jatu” došlo do sukoba i to između Snežane Đurišić i direktora Saše Popovića. Takvi tekstvi nemaju veze sa istinom. To je potvrdio direktor Granda, a to potvrđuje i Snežana. -“Ne pratim šta se piše po novinama, ali ono što mogu da vam kažem jeste da se ja nikada ne bih posvađala sa Sašom Popovićem. Takođe, nikada ne bih napustila žiri „Zvezda Granda”. Saša i ja se nikada nismo pokačili”, – izjavila je Snežana za „Blic”.

Njena koleginica Viki Miljković, iako drugu sezonu zaredom sedi u žiriju, još uvek nailazi na negodovanje ostalih kolega zbog njenih komentara i opaski.

-“Viki je žena koja opravdava poverenje koje joj je dato dok sedi u stolici žirija”, – kaže Snežana koja otkriva da će i sledećeg leta ići na Ibicu.

Ovom odlukom je mnoge iznenadila, jer je ovo ostrvo, po nepisanom pravilu, rezervisano uglavnom za mlađu populaciju i one koji vole lude noćne provode.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!