Radio Bambi

Sex, alkohol, suze, lomljenje ruke! (Video)

Prvo su pili, pa su se njihova tela spojila, pa su ppnovo pili, a onda je nastao haos zbog ljubomore. Dok su Janjuš, Filip i Đekson ubeđivali Drvo mudrosti da im pozajmi novac za piće, Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su imali sex, što je zabeležila kamera u ‘Beloj kući’. Ovaj put nisu otišli u kokošinjac, nego iznad stepenica.

Ipak, nije cele večeri bilo sve sjajno među njima. Sukob Slobe i Lune započet je zbog toga što se Sloba na par minuta odvojio od Lune, a baš tada njoj je prišao Nikola Arsić. Slobu danima Saška  i Milan ubeđuju da između Lune i Nikole postoji hemija, a noćas je kap prelila čašu.

Sloba je previše popio, pa je počeo da govori kako će ‘prebiti Nikolu’, a Luna ga je smirivala i uveravala da je ‘dečko nije muvao’. Sloba je tada počeo da je ignoriše, što je Lunu dovelo do ludila, tako da je pobegla u kuću, a on je ostao sam na žurci.

Nakon nekog vremena njih dvoje su se sastali u pabu gde je Sloba u naletu besa počeo da udara sto, a kada je shvatio šta je uradio počeo je da jauče.

Šta se sve dešavalo, od smeha i seksa, pa do alkoholisanja, ljubomorisanja i suza, pogledajte u pet video priloga!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!