Radio Bambi

Slučaj ću prijaviti policiji!

Društvenim mrežama se munjevito proširila još jedna lažna vest o smrti poznate ličnosti. Nova ‘žrtva’ portala koji plasiraju gnusne laži je pevačica Sanja Maletić (46). Ovo je još jedna jeziva internet prevara, a nije da su samo Sanju uvukli u ove laži, nego i njenog kolegu Đanija.

Ljudi koji stoje iza ovih užasnih laži napravili su da je navodno Radiša Trajković Đani podelio vest o Sanjinoj smrti na društvenim mrežama.

O svemu se oglasila i pevačica.

-“Dragim prijateljima, divnim ljudima kojima sam okružena u privatnom životu i putem društvenih mreža, hvala što brinu za mene i što su se javljali, pisali. Žao mi je što su se potresli. Živi mi i zdravi bili i imate svu moju ljubav koju vam šaljem. Ja sam dobro, ne brinite. Zloupotreba imena javnih ličnosti i plasiranje neistina prelazi sve granice. Ja lično nemam komentar na ove gadosti. Da vas sahrane živu, to je van svake pameti. Mogu poručiti onima koji ovo da rade da prestanu koristiti moje ime i imena mojih kolega da bi plasirali svoje bolesti. Ovo je mnogo potreslo moju majku, moju sestru, moje prijateljice koje su u blagoslovenom stanju. Zaista nemam reči za ovakve stvari. Slučaj ću prijaviti policiji i nadležni organi će se pozabaviti ovim, jer ovakvim stvarima treba stati na put. Zaista sam van sebe, pored svih svojih svakodnevnih problema još treba i ovim da se bavim. Živa sam, zdrava sam, to je sve što imam da kažem”, – rekla je Sanja Maletić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!