Radio Bambi

Srbija u finalu Evrovizije! (Video)

Drugo polufinale najvećeg muzičkog spektakla u Evropi održano je večeras. Za preostalih deset mesta u finalu 65. Pesme Evrovizije večeras su se borili predstavnici 17 zemalja, među kojima su bile i predstavnice Srbije, grupa Hurricane. Pored Srpkinja, nastupili su i predstavnici San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Uoči proglašenja finalista, gledaoci Evrovizije imali su mogućnost da pogledaju i delove nastupa troje direktnih finalista iz Velike Britanije, Francuske i Španije, a njihovi nastupi su u celosti dostupni na zvaničnom Jutjub kanalu Pesme Evrovizije.

Predstavnice Srbije su uspele da se plasiraju u finale, a pored njih u finalu ćemo gledati i predstavnike Albanije, Bugarske, Moldavije, Portugalije, Islanda, San Marina, Švajcarske, Grčke i Finske.

U finale su prošli i predstavnici Norveške, Izraela, Rusije, Azerbejdžana, Malte, Litvanije, Kipra, Švedske, Belgije, Ukrajine, Italije, Nemačke i naravno domaćina Holandije. 

Finale je na programu u subotu od 21 čas.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!