Radio Bambi

Staniji “maznuli” laptop!

Dok joj sa jedne strane nude stanove, Staniji Dobrojević s druge strane pojedinci prave štetu, te je nedavno njen automobil obijen. Dok se starleta nalazila na poslovnom sastanku, nepoznate osobe su iz njenog automobila ukrale laptop vredan 1.200 evra u kojem se nalazilo oko 5.000 Stanijinih fotografija.

-“Filip i ja smo imali poslovni sastanak kod jednog čoveka i parkirali smo se ispred te zgrade. Dok smo bili tamo, oni su uspeli da otvore automobil. Prozor je ostao malo otvoren i oni su uspeli da otvore vrata i najvrednije što su mi ukrali jeste laptop vredan 1.200 evra. Ja sam slučaj odmah prijavila policiji i čekamo da se lopovi priključe na internet kako bismo mogli da ih lociramo. Veoma mi je žao što se to desilo, ne zbog vrednosti laptopa, već zbog slika koje su bile tamo, a bilo ih je oko 5.000.

Ima i fotografija koje nisu bile po medijima, ali to su fine i ozbiljnije slike od onih što su objavljivane. Ja sam sutradan odmah kupila novi laptop jer mi treba zbog posla, ali bih volela da policija pronađe onaj koji je ukraden jer je teško ponovo sakupiti toliko fotografija”,  – izjavila je Stanija za „Alo!“.

 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!