Radio Bambi

Steffani ipak ne napušta kuću VB!

Iako se Splićanka činila prilično sigurna u svoj odlazak, izgleda da su ju ostali stanari razuverili. Steffani je kuću trebala napustiti danas, što su do sinoć znali samo Tina i Brandžo. Međutim, kada su ostali stanari saznali šta ona sprema, pokazali su retko viđenu složnost, te ju pokušali odgovoriti od takvog scenarija. Među stanarima koji su ju pokušali razuveriti našla se i Barbara, bez obzira na to što su se žestoko posvađale pre nekoliko dana. Izgleda kako taj sukob nije narušio njenu objektivnost jer je, uprkos svemu, Steffani nazvala dragom i neiskvarenom.

Savetovala joj je da dobro razmisli o svom potezu, jer su svi stanari uz nju, te joj je poručila kako bi nedostajala u kući. To je Steffani rasplakalo, pa je kroz suze rekla da se najviše bojala ovako emotivnih reakcija stanara jer bi se zbog njih mogla predomisliti.

Barbara je smatra jakom osobom i to je razlog zbog koga bi trebala ostati i boriti se dok gledaoci i takmičari Velikog brata ne odluče suprotno.

Popularna “splitska vampirica” je otkrila da su stanari uspeli u svojoj nameri da je ubede da ostane u VB do sledećih nominacija. Zorica, s kojom je poboljšala odnose poslednjih dana, joj je čak simpatično “pretila” udarcima, ukoliko još jednom pomene odlazak.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!