Radio Bambi

Stigao je mali Karan!

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca, Burak Ozdživit (34), /Burak Özçivit/, postao je otac. Njegova supruga, takođe glumica, Fahrije Evdžen (32), /Fahriye Evcen/, na svet je donela dečaka kome su srežni roditelji dali ime Karan. Turski portali pišu da je porođaj prošao odlično, da su i majka i beba dobro, te da je dečak težak 3.670 grama, a dugačak 52 centimetara.

Dodaju da je Burak celo vreme tokom trudnoće, pa i tokom porođaja bio uz svoju voljenu suprugu i da nije mogao zaustaviti suze kada je u ruke uzeo svog prvenca.

Podsećamo, tata Burak je u novembru prošle godine otvorio bankovni račun za nerođenog sina i za početak na isti uplatio 300.000 evra. Novac će nastaviti da uplaćuje, a sa sredstvima na računu njegov sin će moći da raspolaže kada napuni 18 godina. Do tada će na računu biti pravo bogatstvo.

Fahrije i Burak su se venčali u junu 2017. godine, u Sait Halim-Pašinoj vili u evropskom delu Istanbula, gde je priređeno i svadbeno veselje za 500 zvanica među kojima su bili poznati glumci, sportisti i TV lica.

Za ovim turskim glumcem žene iz naše regije uzdišu još od serije “Sulejman Veličanstveni”, kada je igrao čuvenog Bali-bega. Mnogim damama je baš on bio razlog zašto nisu propustili pogledati i sve epizode serije “Kara sevda” (Crna ljubav, Beskrajna ljubav), gde je igrao ulogu Kemala.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!