Radio Bambi

Svingeri vole da orgijaju u Hrvatskoj!

Daleko od očiju javnosti, iza guste šume, u neposrednoj blizini jednog od najlepših gradova hrvatske obale, Rovinja, nalazi se plaža koja svakog leta privlači posebnu grupu turista – svingere. Svingeri su osobe koje za sex ‘razmenju’ partnere, ili supružnike, uz prethodni pristanak oboje, odnosno svo četvoro, bilo da su u braku ili vezi.

U užem smislu se pod time podrazumeva ne-monogamna praksa u obliku neobaveznog, anonimnog ili jednokratnog seksa. Za takve aktivnosti koristi se izraz ‘swing’ ili ‘swinging’ (na engleskom ‘njihanje’), odnosno predstavlja svojevrsni životni stil čiji se poklonici nazivaju svingeri. Moderno svingerstvo je u svetu počelo 1960-ih i 1970-ih godina. Danas širom sveta postoje specijalizovani klubovi u kojima se okupljaju svingeri, a nije retkost da oraganizuju i lude privatne zabave na jahtama, u skupim apartmanima itd.

U našoj regiji tokom leta najviše svingera stiže u Hrvatsku, gde izvode svoje razne ‘igrice’ na jednoj ‘ušuškanoj plaži’.

Plaža ‘Punta Križa’ je pravi mali svingerski raj, koji se ističe na svim forumima i stranicama namenjenim ovoj grupi turista. Do ove plaže se dolazi kroz borovu šumu ispresecanu puteljcima. Nastala je pre dvadesetak godina, kada su ljudi tražili spas od gradskih vreva i prepunih plaža, a sve kako bi mogli uživati jedni u drugima i vođenju ljubavi. Stoga vas ni ne mora čuditi mnoštvo parova koji usred belog dana vode ljubav i orgijaju pred očima onih čiji je fetiš – gledanje seksa uživo. Ovde nema zgražavanja, čudnih pogleda ili uvreda. Samo slobodoumlje i veselje.

Plažu odlikuju kamenite ploče, mada bi možda bilo idealnije da su odabrali neku peščanu, pogodniju, čisto da ne žulja previše.

S morske strane u jednom delu plaže omogućen je i pristup brodićima ili manjim jahtama.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!