Radio Bambi

Tajno se venčala, pa otkrila da je u drugom stanju!

Bila je finalistkinja najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” 2014. godine. Tadašnji članovi žirija Zorica Brunclik i pokojni Šaban Šaulić zvali su je ‘čudo od deteta’ i ‘šećerko’, a Dragan Stojković Bosanac prozvao je ‘luče’. Ajša Kapetanović, devojčica iz Sarajeva koja je oduševila svojim nastupima i stručni žiri i milione gledalaca kraj malih ekrana, tada je imala 13 godina.

Mnogi je pamte kao malu slatku devojčicu koja je plenila svojom skromnošću i slavujskim glasom. Ajša je danas, 6 godina posle, postala supruga, a objavila je da će uskoro postati i majka.

Ona se tajno venčala u januaru ove godine, kada je svom dugogodišnjem dečku, posle četiri i po godine veze, izgovorila sudbonosno “da”.

-“Mi smo planirali da to bude veliko slavlje, ali cela ova situacija nam je pokvarila planove. Odlučili smo se na ‘tajno’ venčanje, bez mnogo pompe i medija. Tačno je da je bila planirana gala svadba, ali nas je korona sve poremetila. Nadamo se da ćemo do sledećeg leta imati priliku da okupimo svu familiju i prijatelje i da ćemo imati i lepšu svadbu nego što smo zamišljali”, – kaže Ajša.

Sada je mlada pevačica sa pratiocima na društvenim mrežama podelila još jednu radosnu vest.

Ajša je na objavljneim fotkama ponosno pokazala trudnički stomak, nakon čega su usledile čestitke od kolega i fanova.

-“Stiže nam nešto najlepše na svetu” – izjavila je Ajša i dodala da je presrećna, ali da još uvek ne želi da otkrije pol bebe. Čestitamo i mi!

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!