Radio Bambi

U četvrtak polufinale, u subotu finale! (Video)

Još od 2003. godine kada je održano prvo takmičenje “Zvezde Granda”, finale ovog najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja, biće održano u subotu. Ranijih godina finale nije bilo vikendom, obično se održavalo četvrtkom, a razlog je učešće regionalnih pevačkih zvezda u žiriranju.

Naime, pevači su vikendom zauzeti, a finale se uvek emituje uživo, pa kako bi mogli nesmetano uzeti učešće u emisiji, finale je emitovano uvek radnim danom.

Čelnik “Granda” Saša Popović ove godine je odlučio da za finaliste glasaju isključivo gledaoci. Kako je otkrio, biće napravljeno nekoliko preseka SMS glasova i na kraju ćemo dobiti novu ‘Zvezdu Granda’.

Pre toga, u četvrtak uveče od 22:00h gledaoci će moći pratiti polufinalnu emisiju u kojoj će se predstaviti 26 polufinalista.

Žiri koji čine Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković i Đorđe David, u četvrtak će biti na teškim mukama, jer u finale može proći samo 13 kandidata.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!