Radio Bambi

U mom slučaju to ne pali!

Biznismeni, političari, sportisti, ‘žestoki momci’, često atraktivnim devojkama, posebno pevačicama, iznesu razne ‘nemoralne ponude’. Devojkama koje žele da povedu u hotelsku sobu, pored novčane nadoknade nude i skupu garderobu, automobile, telefone, pa čak i stanove. Ima devojaka koje prihvate takve ponude, a jedna od onih koja iste često dobija, ali ne prihvata je atraktvina Grandovka Aleksandra Mladenović.

Između ostalog, u zamenu za ‘malo nežnosti’, jedan političar, dvadesetak godina stariji od nje, Aleksandri je ponudio pozamašnu svotu novca i nov stan od 100 kvadrata u Beogradu, opremljen po njenoj želji. Upoznali su se na jednom privatnom slavlju i tada su razmenili brojeve telefona. Redovno su se jedno vreme čuli, nekoliko puta se i sreli u društvu zajedničkih prijatelja, a Aleksandra je ‘povukla crtu’ kada joj je izneo svoju ponudu.

Njih dvoje nisu bili zajedno, ali, iako mu je ona rekla da ne želi ništa više s njim od prijateljstva, on ne odustaje. Pažljiv je u komunikaciji s njom i sve čini da je osvoji.

Ipak, popularna ‘Grandova vrca’ nije zainteresovana.

-“Tačno je da sam dobila tu ponudu, koju sam bez razmišljanja odbila. Te fore ‘dobićeš stan, auto, cveće i ljubičice, samo budi malo moja’ mene ne zanimaju. U mom slučaju to ne pali jer nisam naivna. Srećna sam i zaljubljena i ne postoji muškarac koji bi mene nekretninom ili bilo čime mogao da kupi. Sebe sam obezbedila i veoma sam zadovoljna svojim statusom. Sebi mogu da kupim šta god želim i ne marim za kojekakve ponude”, – rekla je Aleksandra Mladenović.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!