Radio Bambi

Udala bi se za Srbina!

Najlepša prirodna žena na svetu, Sonja Zekić iz BiH, otkrila je da bi se rado udala za Srbina i da bi se zbog ljubavi preselila u Srbiju. Ova dvadesetšestogodišnja lepotica koja je pobedila na takmičenju i osvojila svet svojim prirodnim izgledom i oblinama, bavi se manekenstvom od 18. godine, a za dnevni list “Informer” otkrila je da je jednom posetila Beograd i zaljubila se u taj grad.

Takođe, ne krije ni da bi se u srpsku prestonicu preselila zbog ljubavi, a ne zbog posla. -“Jedino bi ljubav mogla da me zadrži u Srbiji.

-“Bila sam jednom u Beogradu i odmah sam se zaljubila u njega. Dopadaju mi se ljudi, njihova druželjubivost i srdačnost. Čula sam da je odličan noćni život, ali nisam imala priliku da se u to i uverim”, – kaže Sonja, koja je najlepšom prirodnom ženom na svetu proglašena na američkom portalu “Beautiful Women Pedia”.

Sonja je na pitanje da li bi se slikala obnažena za neki muški časopis, za “Informer” iskreno odgovorila:

-“Nisam taj tip devojke. Ne želim da sramotim ni sebe, ni porodicu. Muškarci su mi se udvarali i pre nego što sam dobila ovu laskavu titulu. U prodavnici, na ulici, danju, noću. Ne verujem da će se to sada promeniti”, – kaže Sonja.

Osim navedenog, manekenka koja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu i radi u osiguravajućoj kući, otkrila je da joj se sa estradne scene dopada reper Marčelo, te da bi volela da ga jednog dana i upozna.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!