Radio Bambi

Usluga sa osmehom!

Nekada davno jedan čovek je poslao pismo malom hotelu u gradu na srednjem zapadu, koji je nameravao da poseti tokom odmora. Glavno pitanje koje je u pismu postavio menadžmentu hotela bilo je vezano za njegovog psa.

-“Poštovani, Planiram da u vreme svog odmora odsednem u vašem hotelu, pa bih voleo da mi odgovorite na jednu moju molbu. Naime, veoma bih voleo da povedem i svoga psa. On je veoma negovan i iznad svega lepo vaspitan pas. Da li ste spremni da mi dopustite da noću spava u mojoj sobi?”, – pisalo je u pismu.

Nije prošlo dugo, a od vlasnika hotela primio je odgovor.

-“Vodim ovaj hotel već dugi niz godina. Za svo to vreme, nikada mi pas nije ukrao peškir, postelјinu, srebrno posuđe, niti sliku sa zida. Nikada nijednog psa nisam morao da izbacujem usred noći iz hotela zato što je pijan ili se ne ponaša pristojno. Nikada mi se nije desilo da pas pobegne, a da ne plati hotelski račun. Prema tome, vaš pas je stvarno dobrodošao u moj hotel. A, još ako vaš pas može da garantuje za vas, i vi ste isto takođe dobrodošli”, – pisalo je u odgovoru menadžmenta hotela.

“Hvali dan posle zalaska sunca, mač posle bitke, ženu posle smrti, kolač posle probanja, a psa – uvek.” (Martin Eile)

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!