Radio Bambi

Uspeh ne može da se desi brzo!

Jedno od omiljneih tv lica, Sanja Kužet, nedavno se vratila s porodiljskog odsustva pred kamere. Njenom povratku se raduju svi oni koji prate najpopularnije muzičko takmičenje u regiji ‘Zvezde Granda’. Sanja je otkrila kako gleda na svoj angažman kod Saše Popovića, koji su njeni glavni aduti i planovi za budućnost.

-“Uživam u ‘Zvezdama Granda’, a usput razmišljam o drugim projektima. Ovde mi je lepo, ali sam sigurna da to ne može da potraje još deceniju. Svaku šansu koja mi se ponudila u svom poslu oberučke sam prihvatila i ne libim se da to uradim i ubuduće, ali za sve treba da se poklope kockice”, – rekla je Sanja i otkrila da se trud isplati, ali da je to dugotrajan proces.

Voditeljka kaže i da je nekoliko puta do sada bila na korak od toga da odustane, ali je da je zahvaljujući podršci kolega tu gde jeste.

-“Iako vam se u ovom poslu mnogo puta učini da ne ostvarujete rezultate, ne treba da odustajete. Shvatila sam da uspeh ne može da se desi brzo, već a mora mnogo da se radi na sebi i da je sreća ogroman faktor. Ako ukazano poverenje i vreme na televiziji dobro iskoristite, tad dolazite u žižu interesovanja. Meni se to dogodilo s ovim projektom. Muzika, divne haljine koje sam nosila, moja vedrine i osmeh prikazali su me u najboljem svetlu”, – rekla je Sanja i otkrila koji je to njen najveći adut.

-“Opuštenost pred kamerama. Nekad ni raskošna toaleta, ni najava koju izgovarate nije garant za uspeh. Možete da naučite bilo koji tekst, ali ako ga ne kažete iz dubine duše i ne osećate, onda se te reči ne čuju”, – kaže lepa voditeljka.

Nova sezona ‘Zvezda Granda’ počinje sa emitovanjem u subotu uveče.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!