Radio Bambi

Voleo bih da dobijem ulogu krimosa!

Trenutno ga gledamo u mega popularnoj seriji ‘Igra sudbine’ koja se emituje u programu ‘Prve TV’. Odlično se snašao u ulozi Strahinje, koji je u početku bio lopov i nije mario ni za šta. Međutim, vremenom, njegov lik doživljava katarzu i publika počinje da ga voli.

Prija mu da tumači kompleksnog lika, a otkrio je koje to osobine kod Strahinje najviše voli, a na kojima mu zamera.

Glumac Ammar Mešić je rođen u Prijepolju 1991. godine. Studije glume završio je na Akademiji savremenih umetnosti u Nišu 2012. godine u klasi profesora i glumca Irfana Mensura.

-“Verujem da se čoveku dešavaju razne stvari i traume u životu, koje ga navode da se snalazi na različite načine ne bi li preživeo. Siguran sam da će se Strahinja promeniti, jer sve ima svoje zašto. Publika će saznati zašto je Strahinja baš takav lik. Smeta mi njegov loš odnos sa ocem Tićom. Nikada prema njemu nije bio iskren, ali i to će se promeniti. Kada bude naišao na ozbiljan problem, u ocu će naći pravog prijatelja. S druge strane, kod Strahinje mi se sviđa što je požrtvovan, borben, istrajan i snalažljiv”, – kaže Mešić.

Snimanje ljubavnih scena sa Nadom, koju tumači glumica Milica Tomašević, nije mu teško palo.

-“Milicu znam dugi niz godina i nije nam bilo neprijatno da snimamo scene seksa. Sa njom je saradnja fantastična. Jako je direktna i jasna. Šta god da nam smeta, jedno drugom kažemo i zajedno dođemo do najboljeg rešenja. Dešavalo se da se nađemo na kafi i da spremamo tu scenu seksa nedelju dana. Jeste da je Nadi ta noć bila bitna, jer je tada izgubila nevinost, a i Strahinji jer je to čekao sve vreme od žene koju oduvek voli, ali sam taj čin seksa nije bio bitan, koliko razgovor jutro posle”, – kaže mladi glumac.

Za sebe kaže da je sasvim običan čovek i da sebe ne doživljava kao javnu ličnost. Ponosno ističe da se vozi gradskim prevozom. Jednom je izjavio da nema velike razlike između glumca i pekara koji je poznat u svom kraju.

-“Moj posao je isti kao i pekarski. To je zanat koji se uči i kojim se baviš celog života. Radiš i zarađuješ od svog posla i ne vidim zašto bi nekoga zanimalo šta ja radim privatno, kada izađem iz uloge koju trenutno igram”, – rekao je Mešić.

Smatra da se u Srbiji uloga najčešće dobija na osnovu fizičkog izgleda. Obično ga ljudi gledaju kao lepuškastog šmekera što bi voleo da se promeni u budućnosti.

-“Voleo bih da dobijem ulogu krimosa, da vidim kako bih se snašao. Strahinja je baš mrva svega toga lošeg, ali ko zna, možda je baš ovo priprema za neki moj sledeći projekat”, – nada se Mešić.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!