Radio Bambi

Za pravu ljubav nikada nije kasno! (Video)

Ovo je mlada dama koja je 2015. godine u najpopularnijem regionalnom muzičkom takmičenju, ‘Zvezde Granda’, uspela da obezbedi visok plasman. Nakon toga ova izuzetno atraktivna devojka je počela sa ostvarenjem jednog od svojih snova – da bude u samom vrhu naše estrade.

To joj je veoma brzo pošlo za rukom, a njeni singlovi ‘Umetničko ime’, ‘Hajde da zažmurimo’, ‘Zabranjeno voće’, ‘Instagram’ i ‘Palim sveću’ oborili su sve rekorde slušanosti i u poslednje vreme sve popularnijeg merila kvaliteta pesama – tzv. ‘trendinga’.

Tamara Milutinović (27) je svoje mnogobrojne fanove juče obradovala novom pesmom. Numera nosi naziv “15 do 2”, a potpisuju je Saša Nikolić i Milan Miletić.

-“Drugari, sa ponosom Vam predstavljam projekat u koji je uloženo mnogo truda. Sa pesmom ‘Hajde da zažmurimo’ ste mi dali vetar u leđa, ja Vam sada poklanjam jedan letnji hit i jedva čekam da čujem reakcije. Velika ljubav za Vas”, – poručila je ova Grandova lepotica pratiocima na društvenim mrežama.

Spot za Tamarin novi singl pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!