Radio Bambi

Za većinu žena najbolji seks nije sa mužem!

Muškarci uvek žele da ostanu upamćeni kao dobri ljubavnici, a neki i kao najbolji. Mnogi u tome i uspevaju, ali kao takve ih sigurno neće pamtiti njihove supruge, sudeći prema novim istraživanjima. Žene uživaju u seksu sa svojim muževima, ali ih ne smatraju najboljim ljubavnicima s kojima su ikada bile, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja.

Većina žena dobar seks povezuje sa onim muškarcem sa kojim su prvi put doživele orgazam ili za prvog partnera u kojeg su bile zaljubljene.

Najvažniji faktor koji utiče na ocenu ‘sposobnosti ljubavnika’ je idealizacija.

Ukratko, razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sećaju se lepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju. Zapravo, kao najboljeg ljubavnika žena će uglavnom navesti muškarca s kojim je jednom imala seks za pamćenje, iako su možda njihove ‘ostale igrice’ bile prosečne.

Seks sa suprugom, koliko god da je uzbudljiv na početku, kod većine žena vremenom postaje ‘obaveza koja se rutinski odrađuje’, što utiče na mišljenje žene da njen muž nije najbolji ljubavnik kojeg je imala.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!