Radio Bambi

Zvezda Granda imala saobraćajnu nesreću!

Jedna od ‘Grandovih zvezda’ nove generacije doživela je sinoć saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila lakše telesne povrede. Iako, kako i sama kaže, nije bilo ozbiljnije povređenih, ona je doživela veliki šok. Nesreća se dogodila na autoputu Beograd – Niš, kada je zbog greške drugog, pevačica svojim automobilom udarila u bankinu.

Ćerka pokojnog Nina Rešića, Sandra Rešić, kaže da je u jednom trenutku pomislila da je ‘kraj njenom životu’.

-“Čovek je vozio 180 km/h i videla sam kako će me, ako ne budem reagovala, udariti. Ispred mene je bila devojka u kolima. Da sam skrenula levo, drugi auto bi me udario pa sam, kako ne bih nanela štetu devojci ispred, skrenula desno i udarila u bankinu”, – rekla je Sandra.

-“Niko nije bio ozbiljno povređen. Rame će me proći, auto ću kupiti drugi, ali molim ljude da smanje brzinu. Pomislila sam u trenutku to je to, ovo je gotovo. To je to od mog života. Mislila sam da je kraj. Hvala veliko policiji jer da nije bilo njih, mislim da bih od šoka i  umrla”, – iskreno je priznala Sandra.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!