Radio Bambi

Zvezde Granda počinju 21. septembra! (Video)

Kao što smo već i pisali, Grandovci su se okupili u ponedeljak, a povod je početak snimanja emisija nove sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja – Zvezde Granda. U novoj 14.-oj sezoni, žiri ostaje u istom sastavu, a u svakoj emisiji pridružiće im se po jedan gostujući član koji će takođe imati pravo da postane nekome mentor.

Ovo je i zvanično potvrđeno iz Granda.

-“U prvom krugu biće emitovano 17 emisija u kojima će se predstaviti po 20 takmičara. U prvoj emisiji gost će biti Alen Ademović koji je ravnopravno učestvovao u takmičenju i imao pravo da odabere kandidata sa kojim će da radi ove sezone”, – saopšteno je iz najveće produkcije na Balkanu.

Novim pevačkim nadama posebno se raduje Marija Šerifović koja i ove sezone želi da opravda ‘titulu’ pobednika među mentorima.

-“U prvom krugu žiri odmah bira kandidate kojima će biti mentor. Najveći strah među kandidatima i dalje predstavlja panik taster. Novina je pravilo crvenih figura, a o čemu se tačno radi, neka ostane tajna. Saznaćete već u prvoj emisiji”, – rekli su nam iz Granda.

Prva emisija nove sezone biće emitovana u subotu 21. septembra, u 21:00h (u Srbiji na ‘TV Prva’, u BiH na kanalu ‘Nova BH’, u Makedoniji na ‘Kanalu 5’, te širom sveta putem satelitskih, kablovskih i IPTV platformi koje u ponudi imaju neki od pomenutih TV kanala).

Detaljnije o novoj sezoni ‘Zvezda Granda’ u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!