Radio Bambi

Zvezde Granda se vraćaju na Pink!

Već duže od mesec dana se čeka početak emitovanja nove sezone najpopularnijeg reginalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Snimanje emisija nove sezone je startovalo nedavno, ali ovaj šou neće više biti emitovan na “Prvoj TV”, gde se emitovao osam godina, nego u programu ‘ružičaste televizije’.

Grandovci se vraćaju na staru adresu, a sve je ozvaničeno i potpisivanjem novog ugovora sa vlasnikom ‘Pink imperije’ Željkom Mitrovićem.

Emitovanje prve emisije nove sezone najavljeno je za 5. novembar. Pored “Zvezda Granda”, na “Pink” prelaze i još dve emisije ‘Praktična žena’ i “Zvezde Granda specijal”.

Ugovor između kompanije “UNITED GROUP”, koja je vlasnik “Granda” i “Pink TV” potpisan je danas. Pored čelnika ove dve medijske kuće, potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor “Granda” Saša Popović, reditelj i direktor “Grand televizije i produkcije” Goran Šljivić, te članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

Cilj Granda, kao ozbiljne i profesionalne kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, sa kvalitetom kao imperativom svog televizijskog pravca. -“Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, želja nam je da zadovoljimo svačiji ukus i da, kao i do sada, gledaocima pružimo najbolji zabavni program”, – istakao je Goran Šljivić nakon potpisivanja ugovora.

Željko Mitrović je podsetio da se ovih dana navršava tačno 18 godina od kako su “Zvezde Granda” počele da se emituju upravo na “Pinku” i da mu je drago što se sada vraćaju. Takođe je najavio da ta televizija planira da do 1. novembra, vrati na male ekrane još neke emisije i formate koji su imali vrhunsku gledanost.

-“Naša produkcija uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu, te se saradnji sa televizijom ‘Pink’ kao takvom, radujem. Posle osam godina ponovo smo na ovoj televiziji, očekujem sjajnu reakciju naših gledalaca, čiji smo oduvek bili ljubimci. Piplmetri su na našoj strani oduvek”, – izjavio je Saša Popović.

Iz “Prve TV” kažu da je sve ovo skandalozno.

-“‘Junajted grupa’ kao vlasnik ‘Grand produkcije’, pa samim tim i emisije ‘Zvezde Granda’ i ‘Prva televizija’ koja emituje ovaj šou imaju potpisan ugovor do 31. oktobra ove godine. U ugovoru stoji da naša kuća mora najkasnije šest meseci pre isteka ugovora da dobije ponudu vlasnika ‘Grand produkcije’ za nastavak saradnje kao pravo preče kupovine. S obzirom na to da ponuda do dana današnjeg nije stigla do nas, ukoliko su ove informacije tačne, Dragan Šolak koji je potpisao partnerstvo sa Željkom Mitrovićem, direktno krši ugovor i ne poštuje pravo i zakone Republike Srbije”, – saopšteno je na zvaničnom sajtu “Prve TV”.

Takmičenje “Zvezde Granda” postoji od 2003. godine. Mnogi učesnici ovog takmičenja su danas dobro poznata estradna imena.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!