Radio Bambi

Demolirani automobili igrača!

Na devet od 13 automobila fudbalera Crvene zvezde u toku noći polupana su stakla, a u svaki od njih je ubačeno po jedno pakovanje šampona! Incident se desio tokom noći, a policija trenutno obavlja uviđaj. Automobili su bili parkirani nekoliko dana u zaštićenom i ograđenom prostoru ispred svlačionica i ulaza u tunel.

Po svemu sudeći ovo je reakcija navijača na otvoreno pismo fudbalera Crvene zvezde koji su se dan ranije požalili na status u klubu i između ostalog naveli da ponekad nemaju ni šampon.

-“Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uslova za rad, počev od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema para za servis mašina i nabavku goriva, pa do uslova u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština.

Dešava nam se da na gostovanjima manjim klubovima, nego što je Zvezda, uvidimo mnogo bolju organizaciju jer postoji sistem rada i funkcionisanja, što na Marakani nije slučaj”, – stoji u saopštenju fudbalera Crvene zvezde.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana reagovali su na pismo igrača nekoliko sati kasnije i istakli da su u njemu sadržani i istina i neistina, ali da se igrači nisu držali dogovora.

-“Od njega (Milijaša) kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti. Određeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan”, – navodi se u saopštenju kluba.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!