Radio Bambi

Džudo klub „Vlasenica“ beleži uspehe!

Džudo klub „Vlasenica“ ponovo je krenuo sa radom od 2009. godine, od kada beleži brojne uspehe. Neki od članova ovog kluba u proteklih par godina bili su šampioni Republike Srpske, kao i vicešampioni Bosne i Hercegovine.

Devojčice su generalno postizale bolje rezultate u poslednjih nekoliko godina, a jedna od članica kluba kvalifikovala se 2012. godine na Evropsko prvenstvo, međutim zbog loše finansijske situacije u klubu, nije bila u prilici da nastupa na takmičenju. U Sarajevu i Vogošći, 11. oktobra 2014. godine, održan je Međunarodni džudo turnir „Bosnia and Nippon“, na kome su članovi vlaseničkog džudo kluba postigli odlične rezultate, osvojivši jedno srebro i tri bronzane medalje.

Sve to je potvrda kvaliteta ovog kluba, koji nastavlja sa dobrim rezultatima, uprkos teškoj finansijskoj situaciji i lošim uslovima za treniranje, sa kojima se svakodnevno susreću svi njegovi članovi.

Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom, od 17:30, u sportskoj sali Centra za kulturu i sport Vlasenica, kada se vrši i upis novih članova.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!