Radio Bambi

Česi izbegli poraz, Partizan prokockao pobedu!

Pred 21.568 gledalaca Partizan je večeras na svom stadionu ugostio ekipu Viktorije iz Plzenja, u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Poveli su crno-beli golom Tavambe (58. minut), a konačan rezultat postavio je Reznik (81. minut).

Delovalo je da je Krmenčik bio u ofsajdu prilikom centaršuta, ali grčke sudije se nisu oglasile, pa je glavom vratio loptu do Reznika i on je matirao Stojkovića za izjednačenje.

Do tog primljenog gola crno-beli su bili bolji na terenu, imali su više šansi, često su napadali i odlično se kada je trebalo branili. Ali, lopta je okrugla, a u fudbalu sve moguće.

Novi šok usledio je pet minuta pre kraja kada je Milan Mitrović isključen, jer je dobio drugi žuti karton. Usledilo je potpuno povlačenje crno-belih kako bi sa desetoricom sačuvali remi pred revanš u Češkoj, koji se igra 22. februara.

-“Imali smo odlične šanse u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Šteta zaista što smo primili ovaj nesrećni gol, ali idemo dalje. U revanš ulazimo sa željom da pobedimo i damo sve od sebe. Igračima ništa ne zameram, odlično smo odigrali”, – izjavio je trener crno-belih Miroslav Đukić, odmah po završetku meča.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!