Radio Bambi

Da li Piksi odlazi posle neuspeha na EP?

Ko je kriv za očajnu igru reprezentacije Srbije na Evropksom fudbalskom prventvu u Nemačkoj, igrači, selektor, savez, to će, nadamo se, u narednim danima biti analazirano.

Igra koju su prikazali ‘orlovi’ bila je mučna za gledanje.

Mnoge odluke selektora Dragana Stojkovića Piksija bile su, blago rečeno, nelogične, zajednička je ocena mnogih fudbalskih analitičara.

Osim nekoliko pojedinaca koji su zaista bili na visini zadatka i borili se svim srcem na terenu, veći deo tima nije pokazao ništa.

Nakon neuspeha na EP, mnogi su očekivali odlazak selektora, ali to se neće dogoditi.

Fudbalski savez Srbije (FSS) neće smeniti Piksija, jer bi ih prevremeni raskid ugovora koštao više od milion evra.

S druge strane, Piksi ne želi podneti ostavku, jer je, verovali ili ne, prilično zadovoljan onim što su ‘orlovi’ pokazali u Nemačkoj.

-“Rezultat je loš, nismo ispunili očekivanja, ali smo dali sve od sebe, nismo u Nemačkoj bili vreća za udaranje, niko nas nije pobedio 5:0. Nismo se obrukali. Falio nam je taj jedan gol, do njega nije došlo, ali to je fudbal. Uradili smo sve što smo mogli”, – rekao je Piksi nakon ispadanja iz daljeg takmičenja na EP.

Višegodišnji ugovor koji su potpisali FSS i Dragan Stojković važi do leta 2026. godine.

Dakle, Piksi će voditi ‘orlove’ i u narednom periodu, u elitnoj diviziji Lige nacija, ali i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine u Kanadi, SAD i Meksiku.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!