Radio Bambi

Da nije realno tako ne bi bilo!

Kapiten fudbalera Crvene Zvezde Marko Marin priznao je da je devet golova razlike iz dvoboja sa Totenhemom u Ligi šampiona realno stanje i da u suprotnom ne bi bila tolika razlika. Totenhem je nakon 5:0 u Londonu, sinoć slavio ubedljivo i na stadionu “Rajko Mitić” – 4:0.

-“Rezultat je takav. Da nije realno tako ne bi bilo. Je li tako?”, – iskren je bio Marin u razgovoru sa novinarima posle utakmice.

On, ipak, naglašava da bi sve bilo drugačije da su crveno-beli iskoristili bar jednu od nekoliko prilika Milana Pavkova i La Pare.

-“Moglo je bolje. Bili smo korektni u prvom poluvremenu, nismo im dopustili šanse, ali na ovom nivou ti moraš svoje da iskoristiš. Mi smo imali dve ogromne, morali da ih iskoristimo i onda bi bila drugačija utakmica. Priznajemo da je kvalitet puno na strani Totenhema, da je zasluženo pobedio, ali ipak je šteta zbog prilika”, – zaključio je on.

Crvena Zvezda nastup u Ligi šampiona nastavlja 26. novembra kada dočekuje minhenski Bajern.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!