Radio Bambi

Igor Duljaj umesto Gordana Petrića!

Nakon još jednog lošeg rezultata i posle ‘ispadanja’ iz Evrope, došlo je do smene trenera crno-belih. Gordan Petrić odlazi, a Igor Duljaj preuzima trenersku poziciju i to uoči ‘večitog derbija’ koji je na rasporedu 3. marta. Partizan je u veoma teškoj situaciji, s obzirom na to da je doživeo poraz od Šerifa u Beogradu i na taj način ispao iz Lige konferencija, a već u narednom meču u domaćem prvenstvu je remizirao sa Radničkim iz Kragujevca na svom stadionu i povećao svoj zaostatak u odnosu na prvoplasiranu Zvezdu na -13.

Sada već bivši trener Partizana, Gordan Petrić, je nakon šokantnog remija sa Radničkim 1923 (1:1) izjavio da neće voditi ekipu na derbiju.

Tokom davanja izjave za “TV Arena sport” Petrić je saznao da je njegov golman, Aleksandar Popović, negativno komentarisao igru crno-belih, što ga je podstaklo na pomenutu odluku.

-“Ako me pitate nešto, ako imam osećaj, a možda je taj osećaj, da me ne vara, ako sam izgubio svlačionicu, onda ne treba ni da budem na derbiju. Ako me razumete. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda i ovih 4 dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem”, – rekao je Petrić.

U taboru crno-belih vrlo brzo su našli njegovu zamenu.

-“Posle odlaska Gordana Petrića, novi šef stručnog štaba FK Partizan je Igor Duljaj. Duljaju želimo puno uspeha u radu, kao i na predstojećem 169. ‘večitom derbiju’, a Gordanu Petriću, uz zahvalnost, puno sreće i, pre svega – dobro zdravlje”, – napisano je na zvaničnom Twitter nalogu FK Partizan.

Igor Duljaj (43) je četiri godine bio pomoćni trener Paulu Fonseki u Šahtjoru, gde je određeni period proveo i u radu sa mlađim kategorijama. Prvi samostalni trenerski posao dobio je u Teleoptiku, a takođe je bio i član stručnog štaba u mandatu Save Miloševića i Aleksandra Stanojevića.

Tokom igračke karijere je sedam godina proveo u Partizanu, a igrao je još i za Sevastopolj i Šahtjor.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!