Radio Bambi

Muslin zadovoljan igrom!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin zadovoljan je igrom svojih izabranika u remiju sa SAD 0:0 u San Dijegu. “Orlove” su u Kaliforniji činili isključivo fudbaleri iz klubova Superlige Srbije, koji su noćas odigrali solidno. -“Zadovoljan sam igrom i rezultatom, a ono što sam rekao i pre meča, ponoviću, momcima iz naše lige mnogo znače ovakve utakmice. Pokazali su da vrede i da zaslužuju šansu, a mi samo na ovaj način možemo da dižemo naš fudbal na jedan viši nivo i afirmišemo domaću ligu”, – rekao je Muslin.

Kod igrača se video veliki motiv da se dokažu.

Propustili su nekoliko šansi za pobedu, a najbolju u 89. minutu imao je Lazar Јovanović.

-“Iskreno, meni je to bilo najvažnije. Pristup, želja, disciplina. Treba da se zna da smo radili samo pet dana, a dobra stvar je da smo sada imali više vremena nego pred meč sa Katarom (0:3). Videlo se na kraju da nedostaje i snage, ali to je normalno ako se zna da su momci došli sa priprema. I pored toga svaki dogovor su ispoštovali i nema sumnje da zaslužuju čestitke za ono što su ovde pokazali”, – dodao je selektor.

Sledeći meč Srbija igra 24. marta, kada “Orlovi” gostuju Gruziji u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!