Radio Bambi

Nadam se da ću uvek igrati u tandemu sa Jovićem!

Nakon teškog i sramotnog poraza od Ukrajine, fudbalska reprezentacija Srbije je u ponedeljak uveče pobedila Litvaniju rezultatom 4:1, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, uz dva gola Mitrovića i po jedan Jovića i Adema Ljajića. Aleksandar Mitrović je izjavio da se nada da će u reprezentaciji i ubuduće igrati u tandemu sa Lukom Jovićem, za koga je rekao da je budućnost svetskog fudbala.

-“Uvek je lako igrati sa dobrim igračima, a Luka je strašan igrač. Biće potrebno vreme da se uigra u reprezentaciji, da se navikne. On je budućnost srpskog i svetskog fudbala. Lepo je igrati sa njim i nadam se da ćemo i ubuduće ovako igrati zajedno”, – rekao je Mitrović novinarima.

Mitrović je na 49 utakmica dao 29 golova za reprezentaciju, čime je postao 10. najbolji strelac u istoriji.

-“Lepo je kada se pogleda ta statistika. Tu su sve legende srpskog fudbala. Treba još da radim i treniram da bi došao na njihov nivo, da bi me neko poredio sa njima. Još sam mlad i nadam se da ću jednog dana biti na nekom vrhu”, – rekao je Mitrović.

Nezaobilazna tema bila je i utakmica sa Ukrajinom u petak, u kojoj je Srbija doživela debakl.

-“Posle onako teške utakmice, bitno je da smo se vratili, zabeležili prvu pobedu u kvalifikacijama i osvojili bitna tri boda. Igrali smo dobro i moglo je ubedljivije. Umanjili smo malo gol razliku. Bitan trenutak za predstojeću utakmicu”, – rekao je Mitrović. 

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!