Radio Bambi

Nismo mi za ovo takmičenje!

Golman Crvene Zvezde Milan Borjan posle poraza u Beogradu od Bajerna (6:0) priznao je da prvak Srbije nema kvalitet za Ligu šampiona, ali i da pojedini fudbaleri ne osećaju klub na pravi način. -“Trebalo bi da se pogledamo u oči i priznamo da nismo za ovo takmičenje, da budemo realni. Primamo mnogo golova, igramo slabo, ne ispoštujemo ono sto se dogovorimo. Teško je, Zvezda ovo ne zaslužuje”, – rekao je Borjan.

Najbolji Zvezdin pojedinac izvinio se navijačima za najteži poraz u istoriji kluba u evropskim takmičenjima.

-“Na ovim utakmicama ne igraš za novac, ovde igramo za klub i navijače. Izvinjavam se svim navijačima na ubedljivim porazima, pokušaćemo da se vratimo, pobedimo u Grčkoj i vratimo im osmeh na lice”, – rekao je Borjan.

Usledilo je pitanje šta se to promenilo u odnosu na prethodne godine.

-“Pre dve godine je bilo više igrača koji su igrali srcem, a ne za novac. Sada mnogi igrači ni ne znaju šta je Crvena Zvezda”, – zaključio je Borjan.

Robert Levandovski odigrao je odličan meč protiv Zvezde, a malo je poznato da se upravo ovaj fudbaler pre 10-tak godina sam nudio crveno-belima. Levandovski je doslovce razbio Crvenu Zvezdu na Marakani sa četiri gola za svoj Bajern. Dao je sve od sebe da postigne još golova, kao da mu je bilo malo što je čak četiri puta zatresao mrežu šampiona Srbije. A možda je imao i poseban motiv za tako nešto. Naime, ono što je uvek zanimljivo jeste priča o njegovim počecima kada je mogao da zaigra i za Zvezdu. Preporučio ga je Mirko Poledica, koji je igrao za Legiju kada i Levandovski, zvao je čelne ljude Crvene Zvezde da ga dovedu jer u Legiji nije imao mesta, ali u redovima crveno-belih nisu hteli ni da čuju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!