Radio Bambi

Orlovi overili prvo mesto!

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju sa 4:1 i plasirala se u B diviziju Lige nacija. ‘Orlovi’ sa četiri pobede i dva remija prvi su u grupi 4, C divizije. Srbija je povela autogolom Žulpe u 51. minutu.

Živković je izveo korner, a Žulpa glavom poslao loptu u mrežu.

Sedam minuta kasnije, Aleksandar Mitrović je postigao gol. Napadač Fulama je bio najviši u skoku, i lagano povisio na 2:0.

Petravičijus je smanjio na 2:1 u 64. minutu posle velike greške Predraga Rajkovića. Golman Srbije je loše intervenisao kod jednog centaršuta, praktično spustio loptu Petravičijusu koji je pogodio i uneo dozu neizvesnosti. Ona, ipak, nije bila dugog veka, pošto je Srbija sa dva brza gola došla do ubedljive prednosti, na kraju i pobede.

Aleksandar Prijović, koji je priliku dobio na poluvremenu, povisio je na 3:1.

Tri minuta kasnije, Adem Ljajić je postigao gol za 4:1. Prijović ga je proigrao, a Ljajić divno lobovao protivničkog golmana sa ivice šesnaesterca.

Srbija se ovom pobedom plasirala u B diviziju Lige nacija, kao prvoplasirana u grupi 4 divizije C. Sa četiri pobede i dva remija, Srbija je zauzela prvo mesto (14 bodova), ispred Rumunije koja ima 12, Crne Gore koja je osvojila 7 i Litvanije koja je bez bodova.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!