Radio Bambi

Orlovi remizirali s Rumunima!

Fudbalske reprezentacije Srbije i Rumunije odigrale su u Beogradu nerešeno (2:2), u drugom kolu Četvrte grupe Lige C novoformiranog Uefinog takmičenja. ‘Orlovi’ su, kao i protiv Litvanije, bili bolji protivnik u večerašnjem duelu, uspeli su da postignu i dva pogotka, ali ponovo odbrana nije bila na visini zadatka i dva gola primljena od Rumunije sigurno će zadati veliku glavobolju selektoru Krstajiću.

Srbija je meč počela u znatno izmenjenom sastavu u odnosu na ekipu koja je igrala u Vilnjusu. Kolarov je zauzeo svoje mesto pored leve aut linije, dok je u sredini odbrane Uroš Spajić dobio priliku posle povrede Milenkovića. Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić i Adem Ljajić počeli su meč, umesto Matića, Kostića i Živkovića, dok je u napadu bio neprikosnoveni Aleksandar Mitrović.

Mitrović je pogodio prečku posle kornera Ljajića, a onda je napadač Fulama i postigao gol. Igrao se 26. minut, Kolarov je odlično prošao po levoj strani, a njegov šut odbranio je Tatarušanu. Odbijena lopta stigla je do Mitrovića, koji je sa zemlje ubacuje u rumunski gol.

Već na startu drugog poluvremena Rumunija stiže do izjednačenja. Kolarov je nespretno oborio Čipčijua, a Stanču bio precizan sa bele tačke.

Srbija je ponovo stigla do prednosti u 64. minutu. Aleksandar Mitrović pokazao je da je u fenomenalnoj formi i pored nekoliko protivničkih igrača snažnim udarcem savladao Tatarušanua.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije, Cukudan je iskoristio lošu reakciju Veljkovića i poslao loptu u mrežu pored stative gola Dmitrovića.

Pokušao je Krstajić u završnici sa dva napadača, Prijović je ušao u igru umesto Ljajića, ali i pored nekoliko poluprilika meč se završio nerešenim rezultatom.

U drugoj utakmici ove grupe, Crna Gora je na svom terenu savladala Litvaniju sa 2:0. Crna Gora i Srbija, posle dve utakmice, imaju po četiri osvojena boda, Rumunija dva, dok je Litvanija bez bodova.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!