Radio Bambi

Ostvarili smo ono što smo hteli!

Vujadin Savić odigrao je još jedan dobar meč u pobedi Crvene Zvezde protiv Suduve u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je slavila sa 3:0 i sada u Litvaniju putuje sa ubedljivom prednošću pred revanš.

Savić je potvrdio dobru formu i kvalitetnu odbranu crveno-belih, koji još uvek ove sezone nisu primili gol.

-“Zadovoljni smo rezultatom i pobedom, ostvarili smo ono što smo hteli i ispunili ono što je trener tražio od nas. Meni iskreno znači to što nismo primili gol, svima nam diže samopouzdanje. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu, a i realizacija je sinoć bila bolja. Mislim da nema razloga za brigu, pokazali smo da imamo i dobre napadače”, – rekao je Savić.

On veruje da je ova utakmica produkt dobre pripreme, koju je Zvezda imala, a drago mu je zbog svojih saigrača koji su postizali golove.

-“Mi smo ih stvarno dobro analizirali, stručni štab je odradio odličnu pripremu. Očekivali smo ovo i priželjkivali. Puno mi je drago zbog Ebesilija, da ga publika prihvati na što bolji način, a i zbog Radonje što je postigao dva gola”.

U duelu Zvezdinih potencijalnih protivnika u trećem kolu kvalifikacija, Spartak iz Tranve je šokirao Legiju u Varšavi pobedivši je 2:0.

-“Јa sam dosta pričao da je Trnava dobra ekipa i da Legiji neće biti lako. Ne mogu da kažem da je iznenađenje, a ne mogu da kažem i da nije. Mislim da je za nas bolje da igramo sa Trnavom, jer su lakši protivnik iako će verovatno proći. Otvara nam se put ka Ligi Evrope, Bože zdravlja naravno, ali nadam se da ćemo imati snage da uđemo u Ligu šampiona, što nam je primarni cilj”, – izjavio je Savić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!