Radio Bambi

Partizan pobedom završio pripreme!

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost Doboj Kakanj rezultatom 2:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici u Beleku. Mučio se “parni valjak” i danas, ali ipak slavio pobedu.
Crno-beli su prikazali bledu partiju protiv Mladosti, ali su na kraju ipak slavili u završnici golovima Rikarda Gomeša u 75. i Svetozara Markovića 85. minutu.

U utakmici slabog intenziteta, čak i ispod proseka Superlige, Partizan je do pobede došeo tek u finišu. Zaslužan za to je Goran Zakarić, koji je oboren u šesnaestercu, a Rikardo je bio precizan sa bele tačke za 1:0.

Svetozar Marković je posle kornera Armina Đerleka prikucao za 2:0.

Uz veliku ogradu, ovo su samo kontrolne utakmice i valja sačekati da na red dođu takmičarske, ali ovo ne obećava. Problem crno-belih je vezni red. Nemaštovitost i nedostatak kreatora igre, bez ikakve ideje da se ugrozi odbrana protivnika.

Partizan je pripreme završio sa po dve pobede i poraza, kao i jednim remijem. Crno-beli su izgubili od Slovana i Krakovije sa po 1:0, remizirali su sa ekipom Krilja Sovjetov (0:0), dok su pobedili Šahtjor i Mladost Doboj Kakanj sa po 2:0.

Moraće to mnogo bolje već za devet dana u Bačkoj Palanci, tačnije 16. februara, kada klub iz Humske nastavlja borbu u Superligi Srbije.

Radio Bambi / S@š@ Pantić

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!