Radio Bambi

Poraz od Partizana uvek boli!

Golman Partizana, Vladimir Stojković, posle pobede u finalu Kupa Srbije, rekao je da je njegov tim zasluženo osvojio trofej. U bobri za trofej Kupa, fudbaleri Partizana sinoć su pobedili Crvenu Zvezdu rezultatom 1:0 na stadionu ‘Rajko Mitić’.

-“Tako to u životu dođe. Ne želim nikoga da omalovažim ili uvredim, ali pojedini su pričali da će nas pobediti ‘ako ima Boga’. Dok smo gubili i dok su nas vređali, pljuvali, verovali smo da ima Boga jer znamo da ima Boga i znam da nam je on pomogao da osvojimo ovo. Bilo je omalovažavanja sa svih strana. Počevši od medijske hajke da ne znamo ništa i tako dalje, da ne širim priču. Pokazali smo kako se bori za klub i više nego zasluženo smo pobedili”, – rekao je Stojković posle meča.

Stojković je čestitao Crvenoj Zvezdi na tituli u šampionatu i poželeo joj dalje uspehe, a naglasio je da je njegov prioritet da sledeće sezone vidi Partizan koga će se svi plašiti i koga će svi poštovati.

Kapiten Crvene Zvezde, Vujadin Savić, posle poraza u finalu Kupa Srbije, rekao je da je njegov tim odigrao najlošiju utakmicu ove sezone.

-“Ne bežim od odgovornosti i na meni kao kapitenu je da izađem i kada je teško. Utučeni smo. Poraz od Partizana uvek boli. Imam obavezu da se izvinim svakom navijaču. Nadam se da ćemo naredne godine biti pravi i da nećemo izneveriti bilo koga. Nadam se da nam ovo neće zameriti. Svi smo zaslužili kritike”, – rekao je Savić posle meča sa Partizanom, a bio je jedini igrač Zvezde koji se pojavio pred novinarima.

-“Moje mišljenje je da smo kvalitetnija ekipa, ali to nismo pokazali. Boli to što smo izgubili i što su oni osvojili trofej na našoj ‘Marakani’. Sigurno najlošija utakmica ove sezone. Sezona je bila fenomenalna, kada je bilo najpotrebnije bili smo pravi, ali u ovoj utakmici nismo. Idemo utučeni na odmor. Mene će ceo život boleti ovo”, – zaključio je Savić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!