Radio Bambi

Rasplet u grupama E i F!

14-og dana na Svetskom prvenstvu u Rusiji sledi rasplet u grupama E i F. Dan otvaraju mečevi Grupe F. Na ‘Kazanj Areni’ igraju Južna Koreja i Nemačka. U drugom meču na ‘Ekaterinburg Areni’ se sastaju Meksiko i Švedska. Obe utkamice počinju u 16 časova.

Od sve četiri ekipe jedino je Meksiko siguran učesnik osmine finala, svi ostali traže svoju šansu u poslednjem kolu. Nemcima treba pobeda protiv Korejanaca i gol više od Šveđana, ukoliko ovi pobede Meksiko. Nemačkoj će biti dovoljan i nerešen rezultat, ako Šveđani ne pobede Meksikance. Korejancima igra samo pobeda protiv Nemačke uz poraz Šveđana od Meksika.

Od 20 časova sledi rasplet u, nama najiteresantnijoj Grupi E.

Na stadionu Spartaka iz Moskve igraju Srbija i Brazil – o tome opšrinije pročitajte >>> OVDE!

U isto vreme na Stadionu ‘Nižnji Novgorod’ se sastaju Švajcarska i Kostarika. Jedino je Kostarika bez šansi za drugi krug. Ukoliko Srbija savlada Brazil obezvediće plasman u osminu finala.

U tom slučaju Brazil može u osminu finala samo ako Kostarika savlada Švajcarsku. Srbija do četvrtfinala može i u slučaju remija, samo ako Kostarika savlada Švajcarsku sa dva gola razlike.

Švajcarci u slučaju pobede ili nerešenog rezultata su sigurni učesnici osmine finala.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!