Radio Bambi

Srećni smo sa Mihajlovićem!

Fudbaleri Milana zadovoljni su radom trenera Siniše Mihajlovića i voleli bi da vodi ekipu i naredne sezone, izjavio je defanzivac “rosonera” Alezio Romanjoli. -“Siniša je trener koji sve što misli kaže u lice i ne postoji razlika između ‘velikih’ i ‘malih’ igrača. Da li bih voleo da ostane? Izbor je na klubu, ali mogu da kažem da smo srećni saradnjom sa njim i voleli bismo da ostane”, – rekao je Romanjoli, kojeg je Mihajlović povukao sa sobom iz Sampdorije u Milan. Spekulisalo se da su stranci u Milanu negodovali zbog odluke Mihajlovića da pošalje tim u karantin posle poraza od Atalante minulog vikenda.

Srpski trener praktično svakim danom se suočava sa smenom (ili novinarskim navodima o istoj) zbog nešto lošijih rezultata ove sezone.

Fudbaleri Milana nalaze se na šestom mestu na tabeli prvenstva sa 49 bodova, a očekuje ih i finale nacionalnog Kupa protiv Juventusa.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!