Radio Bambi

Vest Hem i Lester zainteresovani za Luku Jovića!

Pre nego što je prošle godine za 60 miliona evra iz Ajntrahta prešao u Real Madrid, Luka Jović je bio interesantan mnogim evropskim klubovima, među kojima su bili Vest Hem i Lester. Iako platežno vrlo jaki, engleski premijerligaši tada nisu mogli da se nose sa astronomskom ponudom ‘kraljevskog kluba’, ali kako srpski reprezentativac nije u planovima trenera Zinedina Zidana, klubovi sa Ostrva su se ponovo aktivirali.

Naime, prema pisanju britanskih medija ova dva kluba su zainteresovana da dovedu nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde i to već ove zime.

Sve informacije iz Španije govore da će ga Real staviti na transfer listu jer je to jedina realna opcija. -“Nije dobio nijedan minut niti se zagrevao u meču protiv Ueske. Od debakla protiv Šahtjora u Ligi šampiona, trener je na njega zaboravio. Zidan je pokušao da ga vrati kad je postalo definitivno da će on ostati u Madridu. Uradio je nešto slično prošle godine sa Hamesom Rodrigezom i Geretom Bejlom, kojima je davao dosta šansi na početku sezone 2019/20. Jović je bio starter u dve od tri ligaške utakmice i takođe na debiju u Ligi šampiona protiv Šahtjora, ali ta utakmica bila je njegov kraj. Napadač od 60.000.000 evra pre malo više od godinu dana sada samo služi za malo šta više od grejanja Realove dugačke klupe”, – navodi se u tekstu španskog lista „AS“.

Ipak, ni Vest Hem ni Lester ne planiraju odmah da otkupe Jovićev ugovor, već su pre svega zainteresovani za pozajmicu do kraja godine, uz preuzimanja na sebe da plate primanja srpskom reprezentativcu, a tek posle toga bi se razgovaralo o otkupnoj klauzuli.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!