Radio Bambi

Zvezdi uručen šampionski pehar! (Video)

Fudbaleri Crvene Zvezde pobedili su Napredak sa 3:0, u utakmici poslednjeg 37. kola Superlige Srbije. Crveno-belima je uoči utakmice uručen šampionski pehar, a uspeh su proslavili sa navijačima na stadionu ‘Rajko Mitić’. Fudbaler Crvene Zvezde Dejan Joveljić rekao je da je zadovoljan svojim učinkom u sezoni i osvajanjem šampionske titule u Superligi.

-“Drago mi je što sam baš na ovoj utakmici postigao 11. gol u sezoni. Zadovoljan sam svojim učinkom, srećniji sam što je taj pogodak pomogao ekipi da stigne do 33. superligaške pobede. Jirka me je odlično uposlio, ostao sam sam ispred gola i nije mi bilo teško da zatresem mrežu. Videli ste svi kakvo je vreme bilo od sredine poluvremena, utakmica je nekoliko puta prekidana, ali i uprkos tome uspeli smo da pružimo lepu fudbalsku predstavu našim navijačima”, – rekao je Joveljić.

Zvezda će u četvrtak od 19 časova na svom terenu igrati u finalu Kupa protiv Partizana, koji brani trofej.

-“Sada ćemo da proslavimo titulu, ali ne smemo da se opuštamo, jer nas već za četiri dana očekuje finale Kupa Srbije. Pred nama je ‘večiti derbi’ i prilika da ispunimo svoj cilj i osvojimo duplu krunu 23, maja”, – rekao je Joveljić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!