Radio Bambi

Juve želi Vidića!

Uprava torinskog Juventusa pokušaće na kraju sezone da dovede fudbalera Mančester Junajteda Nemanju Vidića, preneli su danas italijanski mediji. Bivšem reprezentativcu Srbije ugovor sa Junajtedom ističe u junu sledeće godine i zato će biti slobodan u izboru nove sredine.

Uprava Junajteda još nije počela pregovore sa Vidićem o eventualnom produžetku saradnje, iako je menadžer Dejvid Mojes nedavno najavio takvu mogućnost. Pored Juventusa, za Vidića je navodno zainteresovano još nekoliko velikih evropskih klubova. Ukoliko sa Junajtedom ne potpiše novi ugovor, Vidić će u februaru sledeće godine moći da se obaveže na saradnju sa nekim drugim klubom.

Adut generalnog direktora Juventusa Bepea Marote navodno je i Vidićev menadžer Silvano Martina sa kojim ima prijateljske odnose. Martina je menadžer i golmanu Juventusa Đanluiđiju Bufonu. Vidić je u Junajted došao u decembru 2005. godine, a do sada je za “đavole” odigrao 271 utakmicu i postigao 18 golova.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!