Radio Bambi

Plej-of na dve televizije!

Odlična vest za sve ljubitelje košarke u regionu. Polufinalna serija ‘”Aba lige” počinje u subotu od 19 časova, prvom utakmicom između Crvene Zvezde i Partizana u beogradskoj dvorani ”Aleksandar Nikolić”. Crvena Zvezda je danas potvrdila da na tribinama neće biti nijednog navijača Partizana, najavila je da će hala biti ”obojena u crveno”, kao i da je veliko interesovanje pristalica crveno-belih za ovu utakmicu.

A svi oni koji ne budu bili u mogućnosti da svoj tim bodre sa tribina, moći će ovaj dvoboj da prate u TV prenosu i da biraju na kom TV kanalu će to da učine.

Kako ste već navikli, TV “Arena Sport” će i ovoga puta direktno prenositi meč (komentatorski tandem Edin&Kole), uz 15-ominutni program iz studija kao najavu ovog meča, a druga opcija za gledaoce je “O2 TV”, koja je takođe potvrdila da će od 19 časova u subotu emitovati direktan prenos polufinalnog duela “ABA lige” između Zvezde i Partizana.

Radio Bambi / S@š@ Pantić

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!