Radio Bambi

Suspendovan sam zbog ljubomore menadžmenta!

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević otvorenim pismom obratio se javnosti posle šokantnog raskida saradnje sa nemačkim Bajernom. -“Snažna kohezija između tima i stručnog štaba vodila je do najvećih klupskih rezultata, uprkos neshvatljivoj ljubomori dela menadžmenta koji nije mogao da se pomiri sa osećajem da se nalazi u senci”, – između ostalog napisao je Đorđević.

Saša Đorđević je ove sezone osvojio Kup Nemačke (prvi trofej posle 50 godina), njegov Bajern stigao je do polufinala Evrokupa, a Bavarci su prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 23 pobede i dva poraza. Ipak, pored svega, Bajern i Đorđević su se razišli.

-“Prošle srede mi je oduzeta šansa da krunišemo ovu sjajnu sezonu i učinimo je još uspešnijom osvajanjem Bundeslige. Generalni menadžer kluba mi je saopštio da sam ‘suspendovan’ sa mesta šefa stručnog štaba, a kao razlog naveo nedostatak komunikacije s njim”, – naveo je u otvorenom pismu selektor “orlova”.

Generalni menadžer Bajerna je Marko Pešić, sin Svetislava Pešića i nekadašnji reprezentativac Nemačke, a Đorđević smatra da je glavni razlog otkaza bila ljubomora menadžmenta.

Đorđević se zahvalio igračima, navijačima, stručnom štabu, ali i protivnicima i medijima na podršci.

Bajern je umesto Đorđevića na mesto trenera postavio Dejana Radonjića, nekadašnjeg kormilara Crvene Zvezde.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!