Radio Bambi

Suze Stankovića na oproštaju!

Dejan Stanković, jedan od najboljih srpskih fudbalera, najmlađi kapiten Crvene zvezde u istoriji, nakon karijere koja je trajala 19 godina okačio je u nedelju kopačke o klin. Pre meča između Intera i Đenove u Seriji A poslednji put je istrčao na teren “Đuzepe Meace” i sa suzama se oprostio od navijača “neroazura”, ali i od najvažnije sporedne stvari na svetu.

Ni navijači nisu ostali dužni, aplauzom i uz ovacije ispretili su idola.

-“Ovo je veoma emotivan dan za mene. Prošlo je deset godina. Znojio sam ovaj dres i ušao sam u istoriju ovog kluba. Ovo nije moj oproštaj od Intera, ali je definitivno oproštaj od terena”, – rekao je Stanković, koji je odigrao 326 utakmica za Inter i postigao 41 gol.

Na pitanje šta će sutra raditi, Stanković je rekao: -“Šta ću sutra raditi? Za sada ću se odmarati”.

Pored članova porodice uz Stankovića su na terenu bili Zaneti, Kambijaso, Milito…

Pored Intera nosio je tokom karijere još dres Crvene zvezde i Lacija, a za reprezentaciju je odigrao 102 utakmice i postigao 15 golova. Stankovića u Interu očekuje mesto šefa skauting službe za područje Balkana, dok su neki domaći mediji preneli da bi mogao biti novi predsednik kluba sa “Marakane”.

SPORTAL

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!