Radio Bambi

Trenutno najbolji rezultat na svetu!

Ivana Španović pobedila je na dvoranskom mitingu u Diseldorfu, pošto je skokom od 6,77 metara ostvarila najbolji rezultat ove sezone u svetu. Ivana je pre nekoliko dana bila treća u Karlsrueu, ali je ovoga puta imala više koncentracije i ostvarila najbolji rezultat na svetu ove godine – 6,77 metara. Španovićeva je u prva dva pokušaja prestupila, u trećem ostvarila pobednički skok, dok je u još dva navrata bila blizu najboljeg rezultata (6,74 i 6,72).

Druga u Diseldorfu bila je Nemica Mogenara sa rezultatom 6,68 metara, dok je treća bila Amerikanka Burks sa centimetrom manje.

Mitinzi u Karlsrueu i Diseldorfu priprema su za Svetsko dvoransko prvenstvo, koje će se od 1. do 4. marta održati u Birmingemu.

-“Zadovoljna sam pobedom i serijom skokova, a 6,77 metara je i najbolji rezultat na svetu trenutno. Najvažnije je da polako ulazim u formu i radujem se što ću pre SP imati još par takmičenja, a pogotovo što ću 21. februara skakati pred domaćom publikom na ‘Serbia openu’, – rekla je Ivana.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!